uvegtomb-3d-gravirozassal-apaknak-ferfiaknak
Valami különleges ajándék férfiaknak nőknek?

3Dthin - gravírozás,
közvetlenül az üveg belsejébe

A képet, szöveget, ezek kombinációját az üvegtömb belsejébe gravírozzuk legmodernebb technológinkkal a 3Dthin eljárással

MI is ez?

Legújabb csúcs technológiai fejlesztésünk és egyedülálló 3Dthin eljárásunknak köszönhetően

kedvező áron és gyorsan tudjuk elkészíteni a gravírozásokat az üveg belsejébe

Mint ígértük ez az év tele van újdonságokkal,és még számtalan van tarsolyunkban.
Legújabb fejlesztésünk a 3DthinTM gravírozás üvegek belsejébe

3Dthin gravírozásunk lehetővé teszi, hogy speciális nagy tisztaságú optikai üvegek belsejébe fotót és vagy szöveget gravírozzunk. Az igazi 3D hez eredeti körbefotózott képre lenne szükség, vagy beállni egy ilyen kamera elé, mivel erre nincs  lehetőség a képeket egy program felosztja több térbeli vonalra, és az üveg belsejébe egy kb 3-6 mm széles több síkú kép kerül gravírozásra, így hátulról ugyanazt a képet fogod látni nem a hátát a képen lévő személyeknek.

Így gazdaságossá, elérhetővé tudtuk tenni mindenki számára a 3D gravírozást, mert  térbeli hatása mégiscsak megvan a gravírozásnak ám nem kell beépítenünk az árakba a grafikusok munkadíját, mivel egyedileg fejlesztettünk hozzá egy speciális programot ami hatékonyan kiváló minőségben bontja fel a képeket több síkra.

Ha szőrszálhasogatóak akarunk lenni a gravírozásunk a 2D és a 3D közé tudnánk besorolni. Mivel a 2D egy sík lemez a 3D egy körbeforgatható tárgy .

Továbbra is megvan a lehetőség 3D portrék elkészítésére ami azt jelenti, hogy a kapott egyszerű fotót 3Dimenziossá alakítjuk, egy program segítségével megalkotjuk a hátsó oldal képzeletbeli terét.

Gravírozás az üveg belsejébe
3Dthin gravírozással

Az egyedülállóan kifejlesztett 3Dthin gravírozás  lényege, hogy amíg mások átalakítják 3Dben a képeket, körbeforgatható lesz de a hozzáadott háttér csak számítógépes illúzió, addig a mi 3D thin eljárásunk a kép több síkban kiemelkedő térbeli vonalból áll. Így kedvezőbb gyártási költsége van mivel a mi eljárások többszörösen gyorsabb. Ha körbeforgatod ugyanazt látod nem a hátát, az arcok kezek kontrasztos  képrészek más síkban helyezkednek el, így megegyező látványt nyújt.

De lehetőséged van 3D portré átalakítást is kérni amit itt tudsz elérni : 3D átalakítás

erről többet olvashatsz a 3Dthin gravírozás bejegyzésünkben itt: 3Dthin gravírozás

3D ledlámpa saját fotóval

Az üveg belsejébe a saját fotód egy 10x15 cm, 10 mm vastag üvegklap közepébe, optikai 3D thin gravírozással

Vélemények

2019.01.17, 20:13

Eva213* Nagyon szuper lett, köszönöm.

2019.01.15, 09:14

Jani* Valami gyönyörű, párom biztos fog örülni neki.

2019.01.11, 22:30

Andrea Horváth* Egy üvegszívet rendeltem és valami mesesép lett