Szállítási információk

Normál és EXPRESSZ szállításí mód is van.

Jelenleg a normál szállítási idő 5-10 munkanap, , Az expressz opciónk 1-5 munkanap. De a szállítók is már dugig vannak csomagokkal egy két nap csúszással náluk is lehet és kell számítani.

GLS-futárszolgálattal szállítjuk karácsony elötti utolsó hetekbena csomagokat Expressone futárszolgálat jelenleg nem választható.

Nagy erőkkel és megnövelt kapacitással dolgozunk, néha még elöbb is elkészül a rendelések zöme mint számitjuk, de mindenkitől türelmet kérünk. figyelje a fiókjában a rendelés állapotát ha vár valamire akkor értelem szerüen látványtervre vagy kép pótlásra vár, esetleg alkatrész beérkezésre. ilyenkor érdemes felvenni velünk a kapcsolatot. minden egyéb esetben azt kérjük, csak az telefonáljon vagy érdeklődjön akinek karácsony elött kellene a megrendelése. mindenki másnak Karácsonyig biztosan odaér.

Általános szállítási időnk az alábbiak szerint:

  • Normál szállítás : kb 5-10 munkanap, a pénztárban kiválaszthatod
  • Expressz szállítás: kb 1-3 munkanap, gyors gyártás és expressz szállítás szintén választható
  • Szállítás külföldre: A szomszédos országokba választhatsz Ausztria, Románia, Szlovákia, Németórszági szállítást is. A rendszer A megadott cím alapján ajánlja fel a lehetőséget.
  • Ingyenes Szállítás 10.000 Ft felett – Amennyibe eléred a megadott összeghatárt INGYENESEN szállítjuk.
  • Rugalmas kiszállítás

    Új szolgáltatásunkat páran már ismerik, Kiszállításkor kapni fogsz egy e-mailt amiben rugalmasan állíthatod be a kiszállítási időt vagy csomagpontot is kiválaszthatsz

    Fontos! Hogy kiszállításkor kapod meg a weboldal közvetlen linkjét. Nem az áruházunk kezeli a kiszállításokat, a futárszolgálat oldalán tudsz majd változtatni rugalmasan Az online felületen a címzett számos kézbesítési mód közül választhatsz. Például választhatsz egy új kiszállítási dátumot, megadhatsz egy másik címet, vagy átirányíthatod a csomagot egy GLS CsomagPontba.

Fizetési módok

barion-card-payment-banner-compact-2016-200x190px

Baknkártyával

A Bankkártyás fizetési felületet a BARION üzemelteti, bármely megjelölt bankártyával fizethetsz biztonságosan

letöltés

Utánvéttel

Készpénzben a futárnak, átvételkor, Utánvétkezelési költség 390 Ft! Futárnál csak készpénzben tudsz fizetni!

9c4963d3f6ae65c90641cdee7a75df59

Személyesen

Valamely üzletünkben személyesen, Szombathelyi üzletünkben Bankártyával is fizethetsz