hirek

3D thin – Gravírozás

Mint ígértük ez az év tele van újdonságokkal,és még számtalan van tarsolyunkban.
Legújebb fejlesztésünk a 3DthinTM gravírozás üvegek belseljébe

3Dthin gravírozásunk lehetővéteszi, hogy speciális nagy tisztaságú optikai üvegek belejébe fotót és vagy szöveget gravírozzunk. Az igazi 3D hez eredeti körbefotózótt képre lenne szükség, vagy beállni egy ilyen kamera elé, mivel erre nincs  lehetőség a képeket egy program felosztja több térbeli vonalra, és az üveg belsejébe egy kb 3-6 mm széles több síkú kép kerül gravírozásra, így hátulról ugyanazt a képet fogod látni nem a hátát a képen lévő személyeknek.

Így gazdaságossá, elérhetővé tudtuk tenni mindenki számára a 3D gravírozást, mert  térbeli hatása mégiscsak megvan a gravírozásnak ám nem kell beépítenünk az árakba a grafikusok munkadíját, mivel egyedileg fejlesztettünk hozzá egy speciális programot ami hatékonyan kiváló minőségben bontja fel aképeket több síkra.

Ha szörszál hasógatóak akarunk lenni a gravírozásunk a 2D és a 3D közé tudnánk besorolni. Mivel a 2D egy sík lemez a 3D egy körbeforgatható tárgy .

Továbbra is megvan a lehetőség 3D portrék elkíszítésére ami aztjelenti, hogy a kapott egyszerű fotót 3Dimenziossá alakítjuk, egy program segítségével megalkotjuk a hátsó oldal képzeletbeli terét.

itt tudod megrendelni a portrét: 3D átalakítás kérése 3D thin helyett

A jólmegszokott minőségi üvegtömbök, kockák, téglalapok, üvegszívek, üvegórák ezentúl belső 3Dthin gravírozással készülnek
Az üvegtömböknek egészen a belsejébe juttatjuk be a szöveget, képet

  

itt tudod megtekinteni a választékot

Vélemény, hozzászólás?