Szerelemlakat helyek

Ha két szerelmes együtt tesz fel egy lakatot egy hídra vagy egy falra, az az összetartozás jelképe. Léteznek olyan helyek Magyarországon, amelyek különösen népszerűek. Tudod, hogy hol?

Több cikk is születtett már a népszerű szerelemlakatokról, foglalkozott vele a NLC  a Szeretlek magyarország.hu  is.

Most mi is összegyűjtöttük  a szerelemlakat föbb helyeit egy myGoogle térképen. Nyilvános a térkép Te is adhatsz hozzá helyeket

GRAVÍROZOTT

Szerelemlakat

20 féle minta Ingyenes szállítással, csak a terméket kell kifizetned

Gravírozott lakatok

Gravírozott szerelemlakat esküvői mintával

Értékelés: 5.00 / 5
6990 Ft 5980 Ft

Gravírozott szerelemlakat galambos mintával

Értékelés: 5.00 / 5
6990 Ft 5980 Ft

Gravírozott szerelemlakat szerelmes mintával

Értékelés: 5.00 / 5
6990 Ft 5980 Ft

3D thin – Gravírozás

Mint ígértük ez az év tele van újdonságokkal,és még számtalan van tarsolyunkban.
Legújebb fejlesztésünk a 3DthinTM gravírozás üvegek belseljébe

3Dthin gravírozásunk lehetővéteszi, hogy speciális nagy tisztaságú optikai üvegek belejébe fotót és vagy szöveget gravírozzunk. Az igazi 3D hez eredeti körbefotózótt képre lenne szükség, vagy beállni egy ilyen kamera elé, mivel erre nincs  lehetőség a képeket egy program felosztja több térbeli vonalra, és az üveg belsejébe egy kb 3-6 mm széles több síkú kép kerül gravírozásra, így hátulról ugyanazt a képet fogod látni nem a hátát a képen lévő személyeknek.

Így gazdaságossá, elérhetővé tudtuk tenni mindenki számára a 3D gravírozást, mert  térbeli hatása mégiscsak megvan a gravírozásnak ám nem kell beépítenünk az árakba a grafikusok munkadíját, mivel egyedileg fejlesztettünk hozzá egy speciális programot ami hatékonyan kiváló minőségben bontja fel aképeket több síkra.

Ha szörszál hasógatóak akarunk lenni a gravírozásunk a 2D és a 3D közé tudnánk besorolni. Mivel a 2D egy sík lemez a 3D egy körbeforgatható tárgy .

Továbbra is megvan a lehetőség 3D portrék elkíszítésére ami aztjelenti, hogy a kapott egyszerű fotót 3Dimenziossá alakítjuk, egy program segítségével megalkotjuk a hátsó oldal képzeletbeli terét.

itt tudod megrendelni a portrét: 3D átalakítás kérése 3D thin helyett

A jólmegszokott minőségi üvegtömbök, kockák, téglalapok, üvegszívek, üvegórák ezentúl belső 3Dthin gravírozással készülnek
Az üvegtömböknek egészen a belsejébe juttatjuk be a szöveget, képet

  

itt tudod megtekinteni a választékot

Formára vágott tükör

Egyedileg formára vágott tükör
Tetszőleges forma is rendelhető, gravírozható.
A Német fejlesztésű Acrilx forradalmasítja a piacot melynek vásárlóink is élvezhetik előnyeit.
Az új fejlesztésű tükör nem üveg alapú Hanem PMMA, hatalmas előnye hogy rugalmasabb mint az üveg, nem annyira törékeny, de nem ütésálló, vízhatlan, formára vágható
Nagy előnye még, hogy gyerek barát, akár gyerekszobába egyedileg vágott formák, felhők, állatok is kialakíthatóak és nem kell attól tartani, hogy megsérülhet tőle ha hozzányúl.
Speciális technológiánk biztosítja, hogy a vágott élek tökéletesen simák.

Nézd meg kollekciónkat és rendelje egyedi tükröt othonotba vagy ajándékba

Tükörkollekció

Már nincs sok hátra , lassan elfogy a kapacitásunk…

Ná nincs sok hátra…

lassan betellik minden kapacitásunk és nem tudunk több rendelést fogadni, minden év végén eljön a nap amikor nem tudunk már többet gyártani.

Ezért kérünk ha lehet időben add le a rendelésed.

Nagyonsokan dolgozunk a rendeléseken, nap mint nap több száz megrendelést küldünk ki, igyekszünk, és akinek a megrendelése megérkezett azt mind feldolgozzuk és kiküldjük, emiatt nem kell aggódnod.

De kérjük légy türelmes, a határidőket igyekszünk tartani, de előfordulhatnak csúszások, de biztosan megérkezik.

Minden erre irányuló kérdésre nem biztos, hogy tudunk válaszolni, inkább a gyártásra és a biztos kiküldésre öszpontosít ilyenkor mindenki.

Ha nem karácsonyra szeretnéd, erre is van megoldásunk, expressz szolgáltatásunkkal elöbrevesszük rendelésed és elöbb küldjük ki jellemzően 1-3 munkanapon belül.

Természetesen ha továbbra is kérdésetek van feltehetitek itt vagy a facebook oldalunkon is.

Kellemes Ünnepeket minden látogatónknak!