JOY-Napok

Idén JOY napokra úgygondoltuk készülünk olyan kedvezménnyel ami valóban segít az ajándékozásban.

A JOY Napok, minden évben karácsonyi ajándékozás elött, mivel is segíthetnénk jobban, mint ingyen házhozszállítjuk a megrendelésedet, ez valódi kedvezmény, amivel többet költhetsz ajándékra mintsem szállításra költenéd.

látogasd meg JOY napok oldalunkat és böngéssz ajándék ötleteink között

Az akció érvényessége 2018.11.10 és 11.én leadott rendelésekre vonatkozik

Karácsonyfadísz fényképei

Nem minden kép ideális, nem mindenkinek van fotós által készített képe. Néhány kép egy angyalkára vagy csillagra nem pont az ideális mert lelóghat egy fej, egy arc. A mintaképen látható képek grafikusok által szerkesztett képek.  Ám ez sajnos nagyon sok idő egy egy képet szerkeszteni, de ha kéred szívesen segítünk kisebb szerkesztéssel, elhalványítani

itt letölthetsz néhány sablont ha szeretnéd magad szerkeszteni ( kattints a képre és mentsd le a sablont )

Több ezer karácsonyfadíszt kell ilyenkor elkészítenünk, és sajnos minden egyes képre nincs időnk felülvizsgálni vagy szerkeszteni.

NEM vizsgáljuk a képek megfelelőségét, erre speciálisan kialakított gépünk és programunk a legideálisabban helyezi el a képet.

Előfordult az elmúlt szezonokban, hogy olyan képet kaptunk amit a program nem tudott jobban forgatni. Ezen képekre javasoljuk vedd igénybe a szerkesztési szolgáltatásunkat és egy minimális korrekciót tudunk biztosítani, elhalványítani a szélét, vagy igazítani rajta manuális elhelyezéssel.

Ezen szolgáltatásunk nem egyenértékű és nem is vállalunk olyan feladatokat mint vágjunk le valakit a képről, tegyünk hozzá valakit egy másik képről, vagy vágjuk körbe az illetőt. Erre sajnos jelenleg nincs kapacitásunk, javaslunk egy hozzáértőt felkérni.

Továbbá nem ideális olyan kép amelyen egy-két személynél több szerepel, 5-10 fős csoportok vagy kollázsban összeállított képek karácsonyfadíszre nem valók.

A fenti tájékoztatónkkal, próbálunk segíteni, és nem veáálalunk az itt leírtakban megfogalmazott reklamációkat, kérjük megértésed

 

Elfogadom, elolvastam

 

Dobozok feliratozása

Új technológiák, színes doboz nyomtatás

Díszdobozos készletek, vagy üres fadobozok feliratozása már több technológiával és akár színes fényképpel is készülhet.

Legújabb technológiai fejlesztésünknek köszönhetően közvetlenül fára is tudunk nyomtatni akár fényképet is. Beszereztünk egy új doboznyomtató gépet amellyel kiváló fotóminőségben tudunk dobozokra határtalanul nyomtatni.

De a gravírozásunk sem múlandó. Egyszerre több lézergravírozó dolgozik műhelyünkben a dobozok gravírozásán, amely még mindig nagyon népszerű és elegáns, egyetlen hátránya, hogy gravírozáskor színeket nem tudunk megjeleníteni. A lézergravírozás a felületből éget ki egy vékony réteget amitől az égetett mert hatása lesz. Szemben a Nyomtatással akár saját fotó, színes grafika is nyomtatható a dobozra határok nélkül.

Válaszd ki neked mi a szimpatikusabb. Egy biztos, mindkét megoldással nagyszerű ajándékot adhatsz, legyen az egy esküvői pénzdoboz vagy egy hatos italos készlet mindkettő nagyszerű ajándékot képvisel, a feliratozása már csak a hozzáadott plusz

  fadoboz gravírozva

ajándékbázis.hu-szombathely

Frissítés: MEGNYITÓ Június 9. 8-12

Szeretettel várunk mindenkit egy jó kávéval. Nézz be hozzánk!

Nyitási kedvezmények nem maradnak el. Sorsolunk is. Ajándék is.

——————————————————————————————————-

Örömünkre szolgál értesíteni, hogy hamarosan megnyitjuk szombathelyi mintaboltunkat.

Ha helyi vagy környékbeli vagy, vagy csak arra jársz, megtekintheted mintadarabjainkat, kézzel foghatod, megrendelést is leadhatsz, és on-line leadott megrendelésedet is átveheted majd.

Kedvezménnyel , és egy jó kávéval is készülünk.

Figyeld facebook oldalunkat a friss infókért