hirek

Karácsonyfadísz fényképei

Nem minden kép ideális, nem mindenkinek van fotós által készített képe. Néhány kép egy angyalkára vagy csillagra nem pont az ideális mert lelóghat egy fej, egy arc. A mintaképen látható képek grafikusok által szerkesztett képek.  Ám ez sajnos nagyon sok idő egy egy képet szerkeszteni, de ha kéred szívesen segítünk kisebb szerkesztéssel, elhalványítani

itt letölthetsz néhány sablont ha szeretnéd magad szerkeszteni ( kattints a képre és mentsd le a sablont )

Több ezer karácsonyfadíszt kell ilyenkor elkészítenünk, és sajnos minden egyes képre nincs időnk felülvizsgálni vagy szerkeszteni.

NEM vizsgáljuk a képek megfelelőségét, erre speciálisan kialakított gépünk és programunk a legideálisabban helyezi el a képet.

Előfordult az elmúlt szezonokban, hogy olyan képet kaptunk amit a program nem tudott jobban forgatni. Ezen képekre javasoljuk vedd igénybe a szerkesztési szolgáltatásunkat és egy minimális korrekciót tudunk biztosítani, elhalványítani a szélét, vagy igazítani rajta manuális elhelyezéssel.

Ezen szolgáltatásunk nem egyenértékű és nem is vállalunk olyan feladatokat mint vágjunk le valakit a képről, tegyünk hozzá valakit egy másik képről, vagy vágjuk körbe az illetőt. Erre sajnos jelenleg nincs kapacitásunk, javaslunk egy hozzáértőt felkérni.

Továbbá nem ideális olyan kép amelyen egy-két személynél több szerepel, 5-10 fős csoportok vagy kollázsban összeállított képek karácsonyfadíszre nem valók.

A fenti tájékoztatónkkal, próbálunk segíteni, és nem veáálalunk az itt leírtakban megfogalmazott reklamációkat, kérjük megértésed

 

Elfogadom, elolvastam

 

Vélemény, hozzászólás?